Zeeuwse mosselen op Thaise wijze
Ingredients (2 personen):- 1 kg Zeeuwse mosselen
 - 2 stengels bleekselderij (fijngesneden)
 - 1 ui (fijn gesneden)
 - 1 el zonnebloemolie
 - 100 ml droge witte wijn
 - 250 ml kokosmelk
 - 5 cm gemberwortel (fijngesneden)
 - 1 chilipeper
 - 2 el groene currypasta
 - sap van 1 limoen
 - 1 handje fijngesnipperde koriander
 
Zeeuwse mosselen op Thaise wijze
Ingredients (2 personen):- 1 kg Zeeuwse mosselen
 - 2 stengels bleekselderij (fijngesneden)
 - 1 ui (fijn gesneden)
 - 1 el zonnebloemolie
 - 100 ml droge witte wijn
 - 250 ml kokosmelk
 - 5 cm gemberwortel (fijngesneden)
 - 1 chilipeper
 - 2 el groene currypasta
 - sap van 1 limoen
 - 1 handje fijngesnipperde koriander
 
Preparing step by step:
- Spoel de mosselen in een vergiet onder koud stromend water en verwijder de schelpen die stuk zijn of de schelpen die open staan en na een tik niet sluiten.
 - 
Verhit in een wok de olie en roerbak fijngesneden bleekselderij en ui 1 minuut.
 - 
Voeg vervolgens de Zeeuwse mosselen, wijn, kokosmelk, gemberwortel, chilipeper en groene currypasta toe.
 - 
Roerbak de ingrediënten 5 minuten.
 - 
Check na 5 minuten of alle mosselen zich hebben geopend. Als dit het geval is zijn ze klaar. Zo niet, zet ze dan nog even op het vuur totdat ze allemaal open zijn.
 - 
Werk af met fijngesnipperde koriander en limoensap.