Voorgegaarde mosselen in Italiaanse tomatensaus door Nick Toet
Ingrediƫnten (2 personen):- 300 gram voorgegaarde mosselen in schelp
 - 2 el olijfolie
 - 1 ui, gesnipperd
 - 1 rode peper, in dunne ringen
 - 1 teentje knoflook, dunne plakken
 - 1 takje tijm
 - 1 takje oregano
 - 1 laurierblad
 - 1 tl Korean pepperflakes
 - 200 gram gepelde tomaten uit blik
 - 200 ml witte wijn
 - 1 el peterselie, gehakt
 - Zout en peper naar smaak
 
Voorgegaarde mosselen in Italiaanse tomatensaus door Nick Toet
Ingrediƫnten (2 personen):- 300 gram voorgegaarde mosselen in schelp
 - 2 el olijfolie
 - 1 ui, gesnipperd
 - 1 rode peper, in dunne ringen
 - 1 teentje knoflook, dunne plakken
 - 1 takje tijm
 - 1 takje oregano
 - 1 laurierblad
 - 1 tl Korean pepperflakes
 - 200 gram gepelde tomaten uit blik
 - 200 ml witte wijn
 - 1 el peterselie, gehakt
 - Zout en peper naar smaak
 
Stap voor stap voorbereiden:
1) Snipper je ui, snij je rode peper en knoflook in dunne plakjes. Gooi een bakpan op met 2 el olijfolie erin en laat heet worden.
2) Gooi alles in de pan en bak alles 3 minuutjes op laag vuur.
3) Gooi je tijm, oregano, laurier, korean pepperflakes en gepelde tomaten toe en laat 5 minuutjes inkoken. Breng op smaak met wat zout en doe je witte wijn erbij, laat nog 3 a 5 minuutjes inkoken.
4) Gooi je voorgegaarde mosselen samen met je gehakte peterselie erbij en verwarm nog even door.
5) Gooi alles op een bord en eten maar.