Mosselen. Zo uit Zeeland
Mosselen. Zo uit Zeeland

Lekker anders en bijna het hele jaar door!

Hoog tijd om mossel-keukengeheimen te verklappen! Mosselen kun je namelijk ook heel lekker wokken. Op Indiase of Turkse wijze bijvoorbeeld. Bovendien zijn mosselen gewoon van juli tot april verkrijgbaar. Dus kun je (bijna) het hele jaar door genieten van de heerlijkste mosselgerechten. Ga experimenteren en maak kans op een gratis ‘MosselWokBox”!

De Mosselmannen bedachten twee heerlijke anders-dan-andere mosselrecepten. Een Indiase variant met masala en zoete aardappel. En een Turkse met aubergine, kikkererwten en olijven. Allebei verschillend maar even lekker. En: net zo snel klaar als de “klassieke” manier waarbij je mosselen gaar stoomt. Want mosselen hoef je maar kort te bereiden. Dan blijven ze heerlijk sappig en mals.

 

Laat je inspireren! De recepten en instructiefilmpjes zijn te vinden op mosselen.nl/mosselwokbox.
Wie kans wil maken op een – gratis thuisbezorgde mosselwokbox, kan op de site een gok wagen. Eet smakelijk!

Voor meer informatie, neem contact op met:

Tilly Sintnicolaas of Fleur Ouwehand ǀ Nederlands Mosselbureau
E-mail: info@mosselbureau.nl