Mosselhapje in romainesla
Ingrediënten (6 personen):- 2 eetlepels mayonaise
- ½ tl pikante paprikapoeder
- 1 el kappertjes, fijngehakt
- 1 el rode paprika, fijngehakt
- 1 el zwarte olijven, fijngehakt
- 100 g gekookte mosselen
- 12 mini romaineslablaadjes
- 2 el bladpeterselie, fijngehakt
Mosselhapje in romainesla
Ingrediënten (6 personen):- 2 eetlepels mayonaise
- ½ tl pikante paprikapoeder
- 1 el kappertjes, fijngehakt
- 1 el rode paprika, fijngehakt
- 1 el zwarte olijven, fijngehakt
- 100 g gekookte mosselen
- 12 mini romaineslablaadjes
- 2 el bladpeterselie, fijngehakt
Stap voor stap voorbereiden:
- Meng in een kom mayonaise met paprikapoeder, kappertjes, paprika en olijven.
- Schep de gekookte mosselen erdoor.
- Laat deze salade minstens 15 minuten op een koele plek intrekken.
- Leg de slablaadjes op een platte schaal en schep de mosselsalade erin. Strooi er wat peterselie over.